keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Laatutonni

Laatutonni on matkailun valtakunnallinen laatujärjestelmä, jota toteuttaa ainoana Suomessa Perho Liiketalousopisto Oy / Perho PRO.  Valmentajana oli Tom Källroos.

Matkailuyritysten laatuvaatimusten kiinnostavaan maailmaan sukelsimme pienellä mutta sitäkin innostuneemmalla porukalla. Laatutonni perustuu itse tekemiseen – tietenkin. Kukapa muu sitä voisi yrityksen laatua miettiä ja vaalia kuin yrittäjä itse tai toimintaa päätoimisesti pyörittävä työntekijä. Mutta aikaa oikea laadun kehittäminen ja sertifikaatin saaminen vaatii. Mietittäviä asioita on paljon, kuinka omat prosessit toimivat aina varauksen vastaanottamisesta asiakkaan pois lähtemiseen ja palautteen pyytämiseen. Itse asiassa laadun tarkkailu perustuu pitkälti omavalvontaan, palautejärjestelmään ja jatkuvaan kanssakäymiseen asiakkaiden kanssa palvelun parantamiseksi. Yhteenvetona kommentti palautteista: ”Hyvä kokonaisuus ja kiva saada tosi paljon valmiiksi jo kurssilla”.

Kuusi kantahämäläistä yritystä otti haasteen vastaan ja mietti prosessin aikana aidosti omaa toimintaansa. Hienoa!

Kuvassa vasemmalta: Seija Satokaski, Ammattiopisto Tavastia, Erja Laine, Kriipin lomamökit, Elisa Göös, Willa Göös, Ulla Heinonen, Naivistit Iittalassa -säätiö, Anu Kosonen, Pirteeks, Sanna Hakkarainen, HAMK, Tom Källroos, Perho Liiketalousopisto ja Aarno Hyvönen, Osuuskunta Monineuvo






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti